Nabídka služeb

Komplexní digitální služby: webové stránky na míru, SEO, grafický design, úprava videí a copywriting – vše na jednom místě pro váš úspěch online

Webové stránky/e-shop

Každý web, který vytvářím, je postaven na spolehlivém a uživatelsky přívětivém CMS WordPress, který umožňuje snadnou správu a úpravy obsahu. Kromě toho využívám prémiové pluginy, které zajišťují, že váš web bude nejen vizuálně atraktivní, ale také funkčně bohatý, bezpečný a optimalizovaný pro výkon. Výsledkem jsou webové stránky nebo e-shop, který skvěle funguje a podporuje váš růst online.
Reference

SEO služby

Nabízím také profesionální SEO služby, které zajistí, že vaše webové stránky nebo e-shop budou snadno dohledatelné a přivedou na váš web více návštěvníků. Rád optimalizuji nejen nově vytvářené webové stránky a e-shopy, ale také stávající weby. Provedu detailní analýzu on-page a off-page faktorů, klíčových slov a konkurence. Na základě těchto výstupů navrhnu a implementuji optimalizační strategie, které zvýší viditelnost vašeho webu ve vyhledávačích a podpoří váš úspěch online.
Ceník

Grafické práce

Nabízím profesionální grafické práce pro online prostředí a částečně i pro tisk. Pracuji s moderními nástroji, jako jsou Adobe, Affinity a Figma, abych vám mohl nabídnout špičková grafická řešení. Rád pro vás připravím logo, brand identitu a další vizuální prvky, které podtrhnou charakter vašich nových webových stránek či e-shopu, nebo vylepší stávající projekty. S mou pomocí získáte konzistentní a profesionální vizuální identitu, která osloví vaše cílové publikum a posílí váš brand.
Reference

Správa webových stránek

Nabízím pravidelnou správu vašich webových stránek na vyžádání, abych zajistil, že budou vždy aktuální a funkční. Postarám se o veškeré úpravy, aktualizace a změny podle vašich potřeb, takže se můžete plně soustředit na svůj byznys, zatímco váš web bude stále v nejlepší kondici. S mou pravidelnou správou máte jistotu, že váš web bude vždy plně optimalizovaný a připravený na nové výzvy.
Ceník

Copywriting

Jako copywriter mohu zajistit profesionální texty pro webové stránky a e-shopy, které budou nejen atraktivní, ale také optimalizované díky mé analýze klíčových slov. Připravím pro vás také blogové články na míru, které osloví vaše cílové publikum a posílí vaši online přítomnost. Kombinací kvalitního obsahu a správné optimalizace pomohu vašemu webu dosáhnout lepší viditelnosti a efektivity.
Ceník

UX/UI design

Jako UX/UI designer nabízím profesionální služby v oblasti návrhu uživatelského rozhraní a uživatelské zkušenosti. Navrhnu pro vás intuitivní a vizuálně atraktivní design, který nejen splní vaše požadavky, ale také zaujme a usnadní používání vašich webových stránek nebo aplikací. Každý návrh je pečlivě promyšlený s ohledem na potřeby vašich uživatelů a obchodní cíle, aby byl výsledek nejen esteticky příjemný, ale i funkčně efektivní. Mým cílem je, aby vaše digitální produkty nabízely vynikající uživatelský zážitek a přispěly k úspěchu vašeho projektu.
Reference

Marketing management

Nabízím komplexní marketingové služby, které pomohou vašemu podnikání dosáhnout nových výšin. Společně vytvoříme efektivní marketingovou strategii, která zahrnuje vše od SEO a obsahového marketingu po sociální sítě a PPC kampaně. Mým cílem je zajistit, aby vaše značka byla viditelná pro správné publikum a dosáhla maximálního dopadu. S mými marketingovými zkušenostmi a znalostmi získáte kompletní podporu pro růst vašeho podnikání online i offline.
Ceník
Mgr. Rudolf Zahradník
Třemešná 404
793 82 Třemešná

IČ: 11908351